TERAPISAMTALER

— ♦ —

 

Terapeutiske samtaler kan have mange former og anledninger. Nogle henvender sig fordi de bokser med et konkret problem, andre fordi de har oplevet større livsændrende begivenheder, mens andre finder det berigende med et rum, hvor de kan dele tanker og overvejelser om deres liv.

Fælles for min måde at arbejde på i samtalerne er, at det er de livstemaer og dét, der er vigtigt for den enkelte at tale om, der er i centrum. Der behøver ikke være et klart formål eller tema defineret forinden. Ofte er det netop i samtalen at man finder hoved og hale i, hvad der er vigtigt at tale om. Jeg taler både med unge og voksne. 

Specialeområder:

  • Unge, der bokser med livet (fx i relation til studie, arbejde, venner, familie eller livsperioder præget af angst, depression, tristhed, ensomhed, stress og præstationspres)
  • Voksne, der bokser med eksistentielle eller arbejdsrelaterede problemstillinger

Jeg arbejder primært med udgangspunkt i narrativ og systemisk praksis, som betyder, at jeg er særlig interesseret i personlige værdier og at finde veje ind i fortællinger, der giver handlekraft, styrkede relationer og nye perspektiver på livet. Alt efter, hvad der er brug for, taler vi om både det svære, det sørgelige, det mærkelige, det glædelige, det opløftende og det livsbekræftende. Og jeg både lytter, spørger og deler mine tanker og idéer.

Jeg arbejder i en samarbejdende relation til de mennesker, som jeg taler med, og inviterer derfor løbende til samtaler om virkningerne af forløbet og om der er behov for ændringer i måden at arbejde på.

Det er forskelligt, hvor mange samtaler, der er behov for. Typisk er et samtaleforløb på mellem 5-10 samtaler á 1 times varighed.

Praktisk information

Samtalerne finder sted på Hauser Plads 32, 2. sal. 1127 København K. Tæt på bus, tog og metro på Nørreport station. 

Jeg tilbyder studierabat og nedsat pris for ledige. Jeg har en aftale med Sygeforsikringen Danmark og kan indberette hertil med henblik på tilskud.

Afbud skal ske dagen før den aftalte tid inden kl. 12.00. Herefter betales fuld pris for samtalen. 

Therapy in English

I provide therapy sessions in English. If you are an expat, just arrived in Denmark or feel more comfortable in the English language I will be happy to talk to you. I have lived and worked abroad, and I speak fluently English.