TERAPISAMTALER

 

Terapeutiske samtaler kan have mange former og anledninger. Nogle henvender sig fordi de bokser med et konkret problem, andre fordi de har oplevet større livsændrende begivenheder, mens andre finder det berigende med et rum, hvor de kan dele tanker og overvejelser om deres liv.

Fælles for min måde at arbejde på i samtalerne er, at det er de livstemaer og dét, der er vigtigt for den enkelte at tale om, der er i centrum. Der behøver ikke være et klart formål eller tema defineret forinden. Ofte er det netop i samtalen at man finder hoved og hale i, hvad der er vigtigt at tale om. Jeg taler både med unge og voksne. 

Specialeområder:

  • Unge, der bokser med livet (fx i relation til studie, arbejde, venner, familie eller livsperioder præget af angst, depression, tristhed, ensomhed, stress og præstationspres)
  • Voksne, der bokser med eksistentielle eller arbejdsrelaterede problemstillinger

Jeg arbejder primært med udgangspunkt i narrativ og systemisk praksis, som betyder, at jeg er særlig interesseret i personlige værdier og at finde veje ind i fortællinger, der giver handlekraft, styrkede relationer og nye perspektiver på livet. Alt efter, hvad der er brug for, taler vi om både det svære, det sørgelige, det mærkelige, det glædelige, det opløftende og det livsbekræftende. Og jeg både lytter, spørger og deler mine tanker og idéer.

Jeg arbejder i en samarbejdende relation til de mennesker, som jeg taler med, og inviterer derfor løbende til samtaler om virkningerne af forløbet og om der er behov for ændringer i måden at arbejde på.

Det er forskelligt, hvor mange samtaler, der er behov for. Typisk er et samtaleforløb på mellem 5-10 samtaler á 1 times varighed.

Samtalerne kan efter aftale foregå telefonisk eller på en sikker virtuel platform.

PRAKTISK INFORMATION

Samtalerne finder sted på Hauser Plads 32, 2. sal. 1127 København K. Tæt på bus, tog og metro på Nørreport station. 

Jeg har en aftale med Sygeforsikringen Danmark og kan indberette hertil med henblik på tilskud.

Afbud skal ske dagen før den aftalte tid inden kl. 12.00. Herefter betales fuld pris for samtalen. 

Det siger klienterne...

  • "Mit forløb hos Michala har været enormt lærerigt og konstruktivt. Jeg er gået fra hver konsultation med et bedre overblik over og forståelse af min adfærd og følelser - det giver ro. Vigtigst af alt har fokus hele tiden været fremadrettet"
    "Jeg har gået hos Michala af flere omgange. Michala har formået at skabe et trygt rum, hvor jeg har kunnet åbne op om og sætte ord på nogle af de tanker og følelser, jeg ikke har turdet dele med de mennesker, der står mig nært. Samtidig har der gennem alle forløb været et mål om på et tidspunkt at kunne tale med mine nærmeste, og samtaler om, hvordan dette kunne lade sig gøre. Dette synes jeg har været en fin og vigtig værdi ved vores samtaler"
    "Michala har fulgt mig igennem en svær periode af mit liv præget af dødsfald og angst. Hun har været en enorm hjælp for mig igennem hele forløbet. Jeg har lært mig selv og mine følelser meget bedre at kende og ser tingene i et nyt lys i dag, sammenlignet med før mine samtaler med Michala - og det har gjort mit liv meget bedre"