SUPERVISION & COACHING I GRUPPER

— ♦ —

Gruppesupervision og -coaching tager udgangspunkt i deltagernes konkrete arbejdsmæssige temaer, udfordringer og dilemmaer. Vi udforsker i fælleskab de medbragte temaer med fokus på at dele viden og erfaring, skabe øget handlekraft og professionel udvikling. De konkrete forløb formes i samarbejde med deltagerne og kan ud over arbejdet med konkrete sager indeholde teoretiske indspark, korte oplæg, øvelser og litteraturlæsning.

Supervisions- eller coachingforløb kan foregå både som tidsafgrænsede forløb af fx 4-6 ganges varighed eller som løbende fast supervision/coaching hen over en længere periode. Målgrupper er psykologer, behandlere, organisationskonsulenter, HR team og ledere, der ønsker at styrke sin faglighed i et nysgerrigt udforskende læringsrum sammen med kolleger eller andre praktikere.

Jeg tilbyder gruppesupervisionsforløb for erhvervspsykologer med henblik på autorisation. Forløbet omfatter 60 timers supervision i grupper med op til 5 deltagere svarende til 40 timers supervision, når det omregnes i henhold til Psykolognævnets retningslinjer for autorisation. Kontakt mig for yderligere informationer. 

AKTUELT: Ny supervisionsgruppe for erhvervspsykologer med opstart i april 2017. Læs mere her.